SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Ilcsi néni képes füves könyve

Ilcsi néni képes füves könyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Totem Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635901712

tartalom:

"A hazai kozmetikus társadalom nagyasszonyát, Ilcsi nénit az egész ország a szépítőfüvek jó tündéreként ismeri. A televízió, a rádió és az újságok jóvoltából nemcsak a szakmabelieket taníthatta, képezhette, hanem a nézők, hallgatók, olvasók sokaságát is megismertette a szépségápolás és az egészséges életmód sok-sok titkával. Ilcsi néni ebben a mai, agyonkemizált világban igyekszik utat mutatni a természet megismeréséhez és tiszteletéhez, mindnyájunkkal megosztva kincset érő tudását. Ilcsi néni Képes Füveskönyve olvasmányos és közérthető formában ismerteti meg a kedves olvasókat a gyógynövények titkaival. Nemcsak a játékos, egyéni stílusú szöveg, hanem nagyszerű, színes fotók sokasága is segít abban, hogy ez a találkozásunk a természettel élményszerű, élvezetes legyen és az élőhelyükön is felismerjük e kötet "főszereplőit"."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!