SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Sport a családban

Sport a családban

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

367 p.

Kötésmód:

kaucsuk

tartalom:

"Az utóbbi időszakban egyre többet foglalkoznak sajtóban, rádióban, televízióban a mozgásszegény, egészségtelen életmóddal és szomorú következményeivel. Mi történt tulajdonképpen? Elfelejtettünk mozogni? Nem! Inkább a mozgás örömétől szoktunk el. Röviden: elkényelmesedtünk. A rendszeres testmozgáshoz, sportoláshoz idő és létesítmény kell. Mindkettő hiánycikk, de ebben a könyvben megkíséreljük azt adni, amit a legmostohább körülmények között, a legelfoglaltabb ember is megcsinálhat saját egészsége érdekében. Csak - de enélkül nem megy - szilárd elhatározás kérdése az egész. Tíz tizenöt percről van szó! De minden nap! Egyszerű gyakorlatokat talál az olvasó korosztályonként - csecsemőkortól az öregkorig. Közös játékokat sorolunk fel, amelyekhez társ lehet a felnőtt is, ha nem rest. Évszakonként adunk ötleteket a szórakoztató mozgáshoz a Természetjárás, Parton és vízen, A tél örömei című fejezetekben."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!