SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Szabadidő és kultúra

: Szabadidő és kultúra

Kiadás:

h. n., 1988

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Életmód Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

197 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630932296

tartalom:

Fukász György - A munka filozófiája (1965), Az ember és a munka (1972), A munka esztétikája (1980), A munka kultúrája (1983) szerzője - legújabb kötetében arra vállalkozik, hogy a hazai és a nemzetközi kutatások alapján áttekintse, kritikailag értékelje a szabadidő-kultúra témájában az utóbbi két évtizedben született tudományos eredményeket. A szabadidő kérdéskörét az élő társadalmi folyamatokba ágyazottan, azokkal szoros kapcsolatban elemzi, a szabadidőről "jelen időben" értekezik, s a kultúra és a szabadidő összefüggésének kidolgozásához összefoglalja a kultúra, modern elméleteit is. Az elméleti alapvetés után csepeli és győri munkások körében végzett saját kutatásainak adataival érzékelteti a szabadidő-kultúra tényleges helyzetét.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!