SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Vasztu. Az otthonteremtés időtlen tudománya

: Vasztu. Az otthonteremtés időtlen tudománya

Kiadás:

2000

Kiadó:

Lál Kiadó

Kategóriák:

Életmód Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

174 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638603437

tartalom:

"Szerte a világon, így hazánkban is egyre többen és egyre nagyobb érdeklődéssel fordulnak a térrendezés nagy múltra visszatekintő hagyományai felé. A térrendezés és az építészet kínai tudományát feng shuiak, indiai hagyományait pedig vasztunak nevezik. Kötetünk a vasztu, a védikus építészet és térrendezés törvényszerűségeit és tanításait tárja az olvasó elé. Az itt ismertetett egyszerű elveket bárki alkalmazhatja saját otthona megtervezése és berendezése során. A Vasztu-sásztra irányelvei segítséget nyújtanak ahhoz, hogy harmóniába kerüljünk az univerzum törvényeivel és a természet erőivel, s az életünk teljesebbé, harmonikusabbá váljon. A könyv érdekes, számos új információt tartalmazó olvasmányul szolgálhat azoknak, akik már megismerkedtek a feng shui alapelveivel, de azok számára is alapos, jól követhető eligazítást nyújt, akik még csak most kezdenek hozzá környezetük átalakításához a sikeresebb és boldogabb élet reményében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!