TÖRTÉNELEM / Első világháború kategória termékei
Nehéz utakon

: Nehéz utakon

Kiadás:

h. n., 1986

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Első világháború Életrajz Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

246 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A szerző egy már majdnem teljesen eltávozott nemzedék emlékeit idézi az 1914-1921-es sorsdöntő évekről, eseményekről. Az első világháború frontélményei, az orosz hadifogság, majd az oroszországi forradalmak, a szovjethatalom és a polgárháború szibériai eseményei elevenednek fel egy fiatal, forradalmárrá lett magyar értelmiségi tapasztalatainak, tetteinek tükrében. Stern Dezső 88 éves; ma is a Szovjetunióban él. A tényeket, a forradalmi eseményeket, a gyakran önként vállalt megpróbáltatásokat, erőfeszítéseket bár szerényen írja le, a könyv lapjain kirajzolódik egy szilárd meggyőződésű, bátor, áldozatra kész, mindenekelőtt önmagával szemben igényes internacionalista alakja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!