MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
A kaposvári plébánia története

: A kaposvári plébánia története

Kiadás:

Veszprém, 1948

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Építészet Helytörténet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Veszprémi egyházmegye múltjából

Terjedelem:

338 p., XVI.

Méret:

20 x 27 cm

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Nemes örömmel és büszkeséggel ajánlom ezt a könyvet a tudomány és az egyházi élet köreinek, valamint az érdeklődő nagyközönségnek, különösképpen pedig egyházmegyém papságának s híveinek. A tudós szerző először hosszú évek közvetlen lelkipásztori tapasztalatával ismerte meg tárgyát. Majd fiatalos acélossággal, kitartással, minden akadályt legyűrő szorgalommal 20 éven át szabad idejét teljesen a levéltári kutatásnak és a tudományos irodalom tanulmányozásának szentelte. Önfeláldozó és önmegtagadó munkálkodása megteremette méltó gyümölcsét.
A legavatottabb szakértői vélemény szerint ez a mű a magyar egyháztörténeti irodalomban mintaszerűen tudományos módszerességével, hatalmas levéltári anyagával és a leggondosabban körültekintő könyvészeti tájékozottságával a maga nemében az első helyet érdemli meg. Színvonala hasonló külföldi alkotásokkal összemérve is mindenképen útmutató és tiszteletet érdemlő."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!