MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Építészet és tömegtermelés

: Építészet és tömegtermelés

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Korunk jellemző építészeti alkotásai tömeges szükségletek kielégítését szolgálják. E célnak megfelelő építkezéseink a hagyományos építésmódtól gyökeresen eltérő, nagyüzemi jellegű módszereket igényelnek. A nagyüzemi módszerek megjelenése alapjaiban rendíti meg azokat a hagyományos elképzeléseket, amelyek bennünk az építész feladatairól, az építészeti munka jellegéről eddig kialakultak. Felvetődik a kérdés: milyen módon képes a gépi termelés módszereit alkalmazó modern építészet manapság megfelelni az építőművészet sokezeréves humán tartalmi feladatainak. A könyv az építészet és az építészeti munka általános analízisével, a történelmi és a jelenkori építészet legfontosabb sajátosságainak összesítésével, a történelmi és a jelenkori építészet legfontosabb sajátosságainak összevetésével, a modern építészet főbb fejlődési irányának felvázolásával és a tömegtermelés természetének feltárásával kíván hozzájárulni a tömeges építés feladatainak megfelelő korszerű építészeti szemlélet kibontakozásához."

leírás:

Néhány tollas aláhúzással.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!