MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Hidak

Hidak

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építészet Technikatörténet Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

130 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631069958

tartalom:

„Az ember – a hidász elsősorban – nem beszélhet a hidakról melegség, lelkesedés, rajongás nélkül. A híd a legszebb a világon; összeköti a partokat a vizek, völgyek fölött, összeköti az embereket az emberi szakadékok fölött. [...] amikor arra vállalkoztunk, hogy ismertessük a hídépítés történetét, évezredes fejlődését, az a cél lebegett szemünk előtt, hogy a szakembereknek és érdeklődőknek bemutathassuk az emberi alkotásoknak ezt az igen fontos, érdekes, az embert segítő hűséget és szépséget árasztó, szükségszerűséget és hasznosságot jelképező részét, a mérnöki létesítmények között is előkelő helyet elfoglaló részét: a hidat.
A híd – hogy szakszerűen fogalmazzunk – olyan műtárgy, amely közlekedési utat (közutat, vasutat, gyalogutat, kerékpárutat) vezet át valamely folyó, csatorna, völgy, tengeröböl, tengerszoros, szakadék vagy más közlekedési vonal (út, vasút) felett úgy, hogy az alatta levő forgalmat ne zavarja...”

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!