MŰVÉSZET / Építészet kategória termékei
Skidmore, Owings & Merrill

: Skidmore, Owings & Merrill

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Építészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Architektúra

Terjedelem:

35 p., 87 fekete-fehér fotó

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630530384

tartalom:

"Korunk épített környezetét még a legtehetségesebb építészek sem önállóan tervezik, hanem szakemberek seregének tudását felhasználva, adattároló és számítógépeket alkalmazó kutatótervező nagyirodák szervezetében. E kötet a SOM - Skidmore, Owings & Merrill - alkotásait mutatja be, az egyik legjelentősebb, munkái révén világhírűvé vált, és felépítésében is mintaszerű nagyirodáét. A szerkezeti és esztétikai elemzések, valamint a cég által rendelkezésre bocsátott eredeti fotók hű képet adnak a Mies van der Rohe szellemében fogant csontbőr építészet absztrakt üveghasábjaitól az új, dobozszerkezetű, 100 emeletesnél is magasabb felhőkarcolókig és a fejlett technika egyéb eszközeivel készült könnyed, míves formájú épületekig nyomon követhető fejlődésről."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!