MEZŐGAZDASÁG / Erdészet kategória termékei
Nimród 91. évfolyam, 2003

Nimród 91. évfolyam, 2003

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Officina '96 Kiadó

Kategóriák:

Erdészet Folyóirat-napilap Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

12 db.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"- Most figyelj! Mint a meteor!- kiáltott fel Palkovics István, amikor Tóth János madara "rávágott" a tollbábúra, vagyis "visszaérkezett" gazdájához. A két solymász - tanítvány és mestere - szemet gyönyörködtető, szívet melengető röpítéseket mutatott be egy dermesztő januári hétvégén, Tápiószentmárton-Söregpuszta végtelen hómezőin, ahol mint solymászjelölt, életem első ragadozó madaras vadászatán, én is jelen lehettem. [...] A vadászmadár nem díszállat! Az ember nem erőszakolhatja rá mindennapjainak ritmusát (vagy ritmustalanságát), nem iktathatja ki belőle azt a "genetikai kódot", amellyel teremtődött, amelynek segítségével elbűvöli érzékszerveinket, értelmünket, és amellyel az életben maradását biztosíthatja. Szerencsés az a solymász, aki még idejekorán ráeszmél a madárhoz való alkalmazkodás hasznosságára, és a madárnak köszönhetően ráérez a solymászat, mint sajátos természetjárás, szenvedélyes barangolás kellemes kényszerének ízére. (Részlet Akinek a sólyomcsengő csilingel... c. cikkből)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!