ANTIK-VARIA / Erotika kategória termékei
A szex és az emberi kapcsolatok. Részletes családi kalauz

: A szex és az emberi kapcsolatok. Részletes családi kalauz

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Erotika Pszichológia Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p.

Méret:

20 x 25 cm

Kötésmód:

karton

ISBN:

963057442x

tartalom:

"Soha ennyit még nem foglalkoztak szexszel és szexuális kérdésekkel, mint korunkban. Vannak könyvek, amelyekben szexuális technikákról esik szó, másokban pedig szexuális problémákról, de mostanáig egyikük sem célozta meg ennek az alapvető témának valamennyi oldalát - a testi és érzelmi fejlődést, a pubertást és a serdülőkort, a fogamzásgátlást, a testképet, a szexuális egészséget, a libidót és a szexuális gyönyört és mindenekelőtt a kapcsolatokat. A szex és az ember kapcsolatok: részletes családi kalauz jól érthető felvilágosító szöveggel, lépésről-lépésre haladó illusztrációs anyagokkal, grafikonokkal és kérdés-felelet táblákkal kiegészítve magyarázza meg a szex és a szexuális fejlődés mechanizmusát, megtárgyalja az alakuló kapcsolatok, a családi élet és a változásokhoz való alkalmazkodás érzelmi vonatkozásait, és szembeállítja a szex tényeit a mítoszokkal. A könyv a szülők számára felbecsülhetetlen érték, nem csupán akkor, amikor átgondolják saját igényeiket, hanem akkor is, ha el kell dönteniük, mit, mikor és hogyan mondjanak el gyermekeiknek. A könyv hangneme még akkor is következetesen pozitív és együttérző, amikor a modern élet realitásait tárgyalja, például az egyedülálló szülő, a válás okozta hatások, a terméketlenség vagy a szexuális élet kockázatainak problémáit. Mindenekfelett két alapelv vezérli: hogy a szex jó és egészséges tevékenység, és hogy a szexről jól informált fiatal emberek szexualitásukról megerősítést kapjanak, és jobb döntések meghozatalára legyenek képesek. A szex és az emberi kapcsolatok: részletes családi kalauz a szexualitással foglalkozó olyan könyv, amelyre minden családnak szüksége van."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!