ANTIK-VARIA / Erotika kategória termékei
Hétköznapi szexológia

: Hétköznapi szexológia

Kiadás:

Békéscsaba, 1989

Kiadó:

Új Aurora

Kategóriák:

Erotika Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

97 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630330768

tartalom:

"Sz. Mikus Edit mint fiatal kecskeméti népművelő kezdett szexológiával foglalkozni, még valamikor a 80-as évek elején. Mintegy maga is az ifjú tudomány felismerésének nyomába szegődvén, nem csupán ismereteit tágította, ám a nemiségnek a kultúrával és a társadalmi léttel összefüggő jegyei, ismérvei kezdték mindinkább foglalkoztatni. E tárgykörben születtek egyre elmélyültebb tanulmányai: írt a magyar filmek erotikájáról, a pedagógia, a család és a szexualitás kapcsolódási pontjairól, a pop-rock zene s az erotika kölcsönhatásáról, valamint arról, hogy a pornó milyen szerepet játszik kultúránk - egyebek között a szerelmi kultúra - elsekélyesedésében. A szerző - bár érti és mértékkel alkalmazza is kedvelt tudományága szakzsargonját - okfejtésében végig a köznapi, "földközeli" problémák vonzásában marad, a legnemesebb értelemben vett népművelői szándék vezérli: segítségünkre siet, hogy minél jobban önmagunkra ismerhessünk a szexualitáshoz való korántsem mindig egyértelmű viszonyunkban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!