ANTIK-VARIA / Erotika kategória termékei
Pajzán múzsa

: Pajzán múzsa

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Oskar Kiadó

Kategóriák:

Erotika Magyar irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

277 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638122439

tartalom:

"Meglett embereknek kézirat gyanánt nyújtják e kötetet Lőwy Árpád barátai. Akik üres léhaságokat, durva köznapiasságokat keresnek e versekben, vagy azok egyes szavaiban, azok dobják el e könyvet, mielőtt előszavát is elolvasnák. Úgysem értenek meg belőle semmit! Akik ismertük a költőt, a szorgalmasan tanuló tudóst, melegszívű embert, az őszinte barátot, a bohém örökifjút, mi e versekben egy csalódott lélek keserű kacagását halljuk! A sokat tanult, gondolkozott és tapasztalt Lőwy életfilozófiája körülbelül ebben foglalódik össze, különös véletlen az egész élet, fiúk! Ne vegyétek komolyan, hanem a humor szemüvegén keresztül nézzétek s nevessétek vagy csúfoljátok ki! Ennek a világnézetnek termékei Lőwy költeményei. Akik nagyképűséggel pornográfiának néznék, azoknak voltaképpen siratni kellene olvasásukkor a költő tragédiáját! Meglett emberek! Ti értsétek meg Lőwy lelkiállapotát s fogadjátok olyan szívvel e verseket, amilyennel a közszeretetben álló költőnket fogadni szoktuk, amikor kis táskájával a kezében "Szervusztok Fiúk" köszöntésével vidám körünkben megjelent. (Lőwy barátai, Arad, 1919.)"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!