SZÉPIRODALOM / Fantasztikus irodalom kategória termékei
Álomvarázs. Fantasy kisregények és novellák válogatása a Cherubion Könyvkiadó első 10 évéből

Álomvarázs. Fantasy kisregények és novellák válogatása a Cherubion Könyvkiadó első 10 évéből

Kiadás:

h. n., 2001

Kiadó:

Cherubion Könyvkiadó

Kategóriák:

Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

509 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639346330

tartalom:

"Amikor a kötetbe kerülő írók és írások válogatásának nekiláttunk, több súlyos döntést is meg kellett hoznunk. Kik kerüljenek a kötetbe? Sci-fi legyen vagy fantasy? Vagy egy vegyes válogatás? És hol húzzuk meg a terjedelmi határokat? Ezen kérdésekben nem egymagam döntöttem; kikértem írótársaim véleményét. Számos változat felmerült - az idealizált mindenkit mutassunk be, aki valaha is publikált a Cherubionnál verziótól kezdődően egy olyan tematikus kötetig, amely évről évre veszi sorra az eltelt dekádot, és mindig az év legjobb írását adja közre -, ám végül is megmaradtunk a realitásoknál. Végül is az ésszerűség szabta meg a határokat, ez alapján hoztuk meg a döntéseket. Ez egy fantasy válogatás, amelyben a kiadó jelenlegi írói stábját mutatjuk be egy-egy novellával, rövidke életrajzzal, fényképpel és komplett bibliográfiával. Ám mindazok, akik valaha szerepet játszottak a Cherubion eddigi létezésében, hosszabb-rövidebb ismertetéssel szintén benne vannak e kötetben."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!