MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei

"Nekem szülőhazám..." Magyar zsidó festők kiállítása a Budapest Galériában. Kádár Béla; Scheiber Hugó; Schönberger Armand

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Budapesti Zsidó Hitközség

Kategóriák:

Festészet Képzőművészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

40 p., ill.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

"A magyar kultúra a képzőművészet terén is számtalan olyan művészt tud felmutatni, akik zsidó származásúak. Ha csupán a legjobbakat kívánjuk bemutatni, akkor is biztos, hogy ez a Fesztivál örökéletű lesz, mert oly szép számmal vannak. A kiemelés és a sorrend mindig önkényes és kissé esetleges is. A most bemutatott három mester műveit talán stílusjegyei, iskolái hozták egy kiállításra. A kiállítás különlegessége az, hogy magánygyűjteményekből összeállított anyagról van szó, ami egyszeri és máshol, máskor nem látható így együtt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!