MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Raoul Dufy

Raoul Dufy

Kiadás:

Wiesbaden,

Kiadó:

Emil Vollmer Verlag

Kategóriák:

Festészet Német nyelv

Terjedelem:

45 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Raoul Dufy annak a nagy francia festőnemzedéknek a tagja, amely kellően megalapozott mesterségbeli ismeretekkel felvértezve kezdetben a Matisse vezette Vadak szenzációt és botrányt keltő színmágiájához kapcsolódott.Majd a kubizmus értékeit is magába szívta, s végül ebből a kohóból forrt ki saját stílusa. Bár külföldön elismert festőnek számít, nálunk nem sokat hallani róla. Festészetem lényegét a sétákban és a keresésben találtam meg. Ez adja meg munkámnak azt a kóbor levegőjét, amelyet felróhatnak, én mégis mindig előnyben részesítettem műveim felépítésében a tudományos elemzés szabályának alkalmazását. Meg akartam osztani ezeknek a kutatásoknak az örömét mindazokkal, akik engem követtek. Szeretem, ha ízekre szedik a módszeremet inkább, mint elviselni egy rossz anekdotát, amely nem a képeimet célozza meg. Nem maga a történet számít, fontosabb az előadás módja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!