MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
Szőnyi István; Bernáth Aurél

: Szőnyi István; Bernáth Aurél

Kiadás:

Miskolc, 2003

Kiadó:

Well-Press Kiadó Kft.

Kategóriák:

Festészet Életrajz Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639490172

tartalom:

"Végvári Lajos művészettörténész eddig mintegy negyven könyvet és számtalan tanulmányt írt. Ezek többsége a hazai festészet legjelesebb alkotóit mutatja be, illetve elemzi főbb műveiket. Néhány cím a sok közül: Szolnoki Művészet (1953), Munkácsy Mihály élete és művei (1958), Katalog der Werke Munkácsy (1959), A sümegi Maulbertsch-freskók (1958), Giotto (1961), Szőnyi. István (1962), Patay László (1968), Imreh Zsigmond (1979), Szinyei Merse Pál (1986), Seres János (1988), Az európai művészet története (1989), Holló László (1990), Szalay Lajos (1990), Bevezetés a művészettörténetbe (1993), Önarckép tollal (1999), Szurokfenyő (2001). Végvári professzor - mint a Képzőművészeti Főiskola tanszékvezető tanára, korábban pedig a Szépművészeti Múzeum főigazgató-helyettese, illetve a Fővárosi Képtár munkatársa - Szőnyi Istvánt és Bernáth Aurélt is jól ismerte. A szakmai kapcsolaton túl barátság fűzte mindkét művészhez. A szerző tanúja lehetett a művek születésének, az alkotók vívódásainak. így a kiváló szakmai ismereten túl a személyes tapasztalat is gazdagítja a könyvet."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!