MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
William Blake

: William Blake

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Festészet Művészettörténet Grafika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A művészet világa

Terjedelem:

15 p., 28 kép

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631322025

tartalom:

"Rögtön megláttad benne az alkotót, a felfedezőt, akiből minden korban csak nagyon kevés akad: egy csak Dantéhoz fogható egyéniséget. Csupa energia volt. Az eszmékkel teli élet lángolása és atmoszférája sugárzott belőle... Nyílt ember volt, célratörő, mindig az igazságot kereste, kevéssel is beérte: Szabad volt tehát, nemes és boldog... Tekintete, a legtisztább, amelyet valaha is láttam, fénylett, de nem tévelygett, tiszta volt és fürkésző, ugyanakkor mégis érzékeny, zsenialitás izzította, finomság enyhítette. Rettenetes is tudott lenni. A ravasz és hazug emberek féltek tőle, de tekintetét sohasem szegezte rájuk. Átdöfte őket, aztán elfordult tőlük... Így maradt meg bennem Blake. Azok közé a kevesek közé tartozott életemben, akik a legkisebb mértékben sem inogtak meg, akik mindig azonosak maradtak önmagukkal és akiket nem sújtott az érdektelenség. Nevük fényességét nem emelhette sem tisztesség, sem pozíció. Megnemesítette a nyomort...." Samuel Palmer Blake-ről

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!