MŰVÉSZET / Film kategória termékei
Szabad kultúra. A kreativitás természete és jövője

: Szabad kultúra. A kreativitás természete és jövője

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Kiskapu Kiadó

Kategóriák:

Film Jog Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

312 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639637009

tartalom:

˝Lessig alaposan körüljárja a szellemi tulajdon, a szerzői jog kialakulását és szerepét, a jelenlegi rendszer visszásságait és azokat a problémákat, amiket az Internet idézett elő. A Világháló ugyanis egyrészt új és alapvetően nagyszerű lehetőségeket teremtett az alkotásra és a kultúra terjedésére, másrészt ezzel új kihívások elé állítja a kiadói iparágat és annak minden gazdasági szereplőjét, akik közül egyesek - anyagi érdekeiket féltve - kétségbeesett küzdelmet folytatnak e folyamat ellen. Hogyan alakul a kultúra jövője egy olyan világban, ahol a fő cél a szellemi alkotások minél erősebb védelme és ˝bebörtönzése˝ a technika és a jog eszközeivel? Milyen hatással van ez az alkotókészségre? Vajon a fájlcserélés minden formája kalózkodásnak tekinthető és káros? Milyen sors vár a kulturális közkincsekre? Kinek az érdeke fontosabb, az alkotóé, a médiabirodalmaké, vagy a társadalomé? Lehetséges-e valamiféle egészséges egyensúly kialakítása?˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!