TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
A megszólított hit. Tudomány - erkölcs - lelkiismeret

: A megszólított hit. Tudomány - erkölcs - lelkiismeret

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Kálvin János Kiadó

Kategóriák:

Filozófia Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

55 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633005868

tartalom:

"Frederick Neumann neve nem ismeretlen a Kálvin Kiadó könyveinek olvasói előtt. Két évvel ezelőtt, 1992 őszén jelent meg tőle "Az új szív" címmel a Hegyi Beszéd magyarázata. Az olvasó által most kézben tartott kötetben közreadott három esszéje az életben gyakran felmerülő erkölcsi kérdésekre keres és ad gyakorlati válaszokat a bibliai hit alapján. Ezek az írások egy hosszú és viharos életút tapasztalatainak mély hitből fakadó összegzései. A szerzőt megpróbáltatásokkal teli életútja és közép-európai kultúrája különösen alkalmassá tette arra, hogy a mi sokat szenvedett és ma is vajúdó régiónk - Közép-Kelet-Európa - embereit, a Szentírás üzenetével: a Jézus Krisztusban az üdvösség forrására rátalált személyes hit forró meggyőződésével, a gyötrő emberi kételyeket eloszlató reménységével és az élet nehéz kérdéseiben eligazító szeretetének melegével megszólítsa."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!