TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Filozófia kategória termékei
Formális logika

: Formális logika

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Filozófia Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

333 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A könyv a filozófus szemszögéből tárgyalja a logikát, abból kiindulva, hogy a formális logika a helyes gondolkodás formáinak és törvényeinek tudománya, amely elsősorban a következtetések érvényességét, a megalapozott, meggyőző érvelések logikai feltételeit vizsgálja. A modern logika matematikai módszereit a szerző eszközként használja fel a logikának, mint a gondolkodásformák és -törvények tudományának elemzéséhez, a hagyományos formális logika anyagából pedig feldolgozza mindazt, ami a modern logikában tovább él. A könyv matematikai előképzettség nélkül is megérthető. Felépítésében és kifejtésében követi az egyetemek logika kurzusainak tananyagát, de egyéni továbbképzés segédeszközeként is felhasználható. Az aktív elsajátítást segítik az egyes fejezetekhez csatolt gyakorlatok."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!