TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
A hegesztés és vizsgálata

: A hegesztés és vizsgálata

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

391 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A közelmúltban több, hegesztéssel foglalkozó szakkönyv jelent meg, amelyek a magyar tudomány és ipar eredményein kívül a szovjet, német, csehszlovák hegesztési technológia és kutatás adatait ismertették. Most van előkészületben egy eredetileg francia nyelven megjelent hegesztési szakkönyv kiadása. A hegesztés nagy fontosságára, az iparban betöltött egyetemes szerepére való tekintettel helyesnek látszott egy olasz hegesztési szakember művét is megismertetni a magyar olvasókkal, főképpen természetesen azokkal, akik a hegesztés területén dolgoznak. Ezek között is elsősorban azok számára adjuk ki ezt a könyvet, akik a gyakorlatban találkoznak a hegesztés sokrétű kérdéseivel. A könyv legnagyobb részét a hegesztő szakmunkáson kívül haszonnal forgathatja minden más szakember is. A könyv jó segítséget nyújt a hegesztő művezető, a hegesztő szakmérnök és technikus, a tervező és a szerkesztő, az elő- és utókalkulátor munkájához is. Sok olyan kérdést is tárgyal, amelyeket az eddig megjelent szakkönyvekben egyáltalán nem vagy nem ilyen összefüggésekben, illetve szempontból tárgyaltak a szerzők."

leírás:

A gerinc mentén repedés.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!