TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Általános géptan példatár

Általános géptan példatár

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

146 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ez a jegyzet a Budapesti Műszaki Egyetemen az elsőéves hallgatók számára ajánlott, az Áltaéános géptan című tantárgyhoz kapcsolódó példákat tartalmazza. A tantárgy több évtizedes múltra tekint vissza, bevezetése az oktatási programba Pattantyús Ábrahám Gézának, a neves műegyetemi professzornak köszönhető.

A tantárgy sokat változott az idők folyamán, de célja változatlan maradt: a természettudomány alapismereteit tanuló elsőéves hallgatókat megismertetni leendő hivatásukkal.

A példák a műszaki gyakorlathoz kapcsolódnak. A középiskolai fizika példákhoz hasonlóak, de megoldásuk új szemléletre, mérnöki gondolkodásmódra nevel. A legtöbb esetben vázlatot kell készíteni, mérlegelni kell a lehetséges pontosságot, amelynek helyességét az eredménytárból ellenőrizhetjük. Vizsgára készüléskor a kidolgozott feladatok tanulmányozása ajánlható. A példák a mérnöki tevékenység nagy területéről . az egyszerű mechanikai feladatoktól a gépcsoport üzeméig - nyújtanak átfogó képet.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!