TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Áraminstabilitások félvezetőkben

: Áraminstabilitások félvezetőkben

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631020444

tartalom:

"A könyv az áraminstabilitások fizikai alapjait tárgyalja, amelyek nélkül nem érthető meg ezeknek a félvezetőelemeknek a működése. A tárgyalás a transzportjelenségekből indul ki, majd a nemegyensúlyi folyamatokat ismertetve az áraminstabilitásokat fizikai alapjuk szerint osztályozza. Ezután az egyes jelenségek részletes elemzésére tér rá, különös figyelmet szentelve az elektromos doménekkel kapcsolatos jelenségekre, mert a gyakorlatban ezek a legfontosabbak, és a szerző kutatásainak is ez volt a súlypontja. A könyv nagy érdeme, hogy a kísérleti adatokat jól visszaadó elméleti modelleket mutat be, és a jelenségek alkalmazására is kitér (Gunn- és LSA-oszcillátor, IMPATT-dióta stb.). A félvezetők hazai szakirodalmában alapvető jelentőségű ez a mű, mert az első, amely az áramstabilitásokat foglalja össze."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!