TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Basilius Knox csodálatos találmányai

: Basilius Knox csodálatos találmányai

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Fizika Német irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Részlet a könyvből: "A városháza falára egy napon a következő hirdetményt függesztették ki: Ki tud róla? Néhány nappal ezelőtt eltűnt egy Basilius Knox nevű egyén. Basilius Knox nemrégen költözött vidékről városunkba, szomszédai különcnek, emberkerülőnek ismerték. Takarítónője szerint különböző emberekkel, drótokkal, golyókkal foglalatoskodott - nem tudni mi okból - és össze akarta kötni őket. A takarítónő kijelentette, hogy közelebbit nem tud Basilius Knoxról, csupán annyit, hogy az utóbbi időben pénzt örökölt és sokat szidta az embereket. Basilius Knox kistermetű és köpcös. Ki látta az utóbbi időben Basilius Knoxot? Ki tudja, hol tartózkodik? Telt, múlt az idő. Aztán a városháza fekete hirdetőtábláján sok fontos hír között ismét megjelent: Basilius Knox még mindig nem került elő! De az emberek ezt a hirdetést éppen úgy nem olvasták el, mint azt a másikat, amelyet néhány hónap mulva függesztettek ki: Basilius Knox valószínűleg más városba költözött. Az embereknek ugyanis fontosabb dolguk is akadt. Katrin néni, az öreg takarítóasszony már régóta más házban súrolt. Így hát rövidesen mindenki elfeledkezett a kis, köpcös Basilius Knoxról."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!