TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Gáz- és gőzrobbanásveszélyt jelző berendezések

Gáz- és gőzrobbanásveszélyt jelző berendezések

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

387 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631031926

tartalom:

A robbanásveszély olyan mértékben növekszik, amilyen mértékben használnak a népgazdaság különböző területein éghető anyagokat és alkalmaznak olyan technológiát, amelyekben éghető anyagok keletkeznek. A robbanásveszély előrejelzése felbecsülhetetlen értékű életet és nemzeti vagyont ment meg a katasztófától. A veszély elhárítására irányuló tevékenység elméleti és gyakorlati ismereteinek megszerzésében segít Barkóczi-Bátor-Lefler: Gáz- és gőzrobbanásveszélyt jelző berendezések c. könyve. A könyv fő fejezetei: Alapfogalmak, A robbanásveszélyt jelző berendezések kialakítása, A robbanásveszélyt jelző készülékek működési elve, A robbanásveszélyt jelző berendezések alkalmazási területe, A robbanásveszélyt jelző berendezések üzemeltetése, A robbanásveszélyt jelző berendezések kiválasztása, A robbanásveszélyt jelző berendezések fejlesztése és gyártása Magyarországon, A robbanásveszélyt jelző berendezések gyártásával és alkalmazásával kapcsolatos előírások, Külföldi gyártású robbanásveszélyt jelző készülékek jellemzői. Alig van olyan ipari folyamat, amelyben a hőmérsékletmérésnek ne lenne fontos szerepe. Ebben a témakörben ad átfogó ismereteket Hargittai Emil: A hőmérséklet mérése c. könyv. A könyv ismerteti a hőmérséklet mérésével kapcsolatos alapfogalmakat, a hőmérsékletmérés eszközeit és módszereit. A függelék gyakorlati számadatokat tartalmaz.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!