TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Gázkromatográfia

: Gázkromatográfia

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Új technika

Terjedelem:

243 p

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A gázkromatográfia a legújabb és legkorszerűbb gázelemzési módszer. A szerző az alig 10 éves múltra visszatekintő eljárás készülékeit, azok használatát és alkalmazási területeit foglalja össze. Ismerteti a szétválasztó kolonnákat, a vivő-gázrendszert, a mintabemérést, a detektorokat és a kapott kromatogram kiértékelését. Külön foglalkozik a gázkromatográfos üzemellenőrzéssel és a vegyi folyamatok szabályozásával. A könyv célja, hogy a vegyipar különböző területein működő szakembereknek áttekintést adjon a gázkromatográfia alkalmazási lehetőségeiről és a fejlődés legújabb irányairól. Ezen túlmenően útmutatást kíván adni a gázkromatográfiás elemzések során felmerülő gyakorlati problémák megoldásához mind a készülékek, mind pedig az optimális munkakörülmények megválasztása szempontjából."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!