TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Mikrofizika

, : Mikrofizika

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Stúdium Könyvek

Terjedelem:

348 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Századunk második felének jellemzésére sokszor használjuk az ˝atomkorszak˝ elnevezést. Ez a megállapítás annyiban igaz is, hogy a parányi részek fizikája: a mikrofizika vált a jövő technikájának tudományos alapjává. Éppen ezért az atomfizikát is magában foglaló mikrofizika iránt igen nagy az érdeklődés. De eddig sem nálunk, sem külföldön nem jelent meg olyan munka, amely a nem fizikusok számára is hozzáférhetően, mégis megfelelő részletességgel tárgyalná a mikrofizika eredményeit. Ezt a hiányosságot pótolja ez a kötet. A szerzők ugyanazon az úton vezetik az olvasót a modern tudományos ismeretekhez, amelyen a történeti fejlődés haladt. A mikrofizikai világképet fokozatosan az egyszerűbb jelenségektől a bonyolultabb felé haladva építik fel. Könyvünk a mikrofizikai ismeretek magasabb színvonalú, de mégis ismeretterjesztő jellegű összefoglalása.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!