TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Most már értem a fizikát

Most már értem a fizikát

Szerző:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

297 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631050009

tartalom:

"A könyvet azoknak szántuk, akik - előadásokon vagy tankönyvből - már tanultak fizikát. A könyv a fizikának azokat a részeit mutatja be, amelyek a szerzők tapasztalata szerint alapvető fontosságúak a mérnöki gyakorlatban, és amelyek alkalmasak fizikai problémák számítással való vizsgálatára. Az egyes anyagrészek felépítése a következő: elméleti összefoglaló, ellenőrző kérdések, példák és feladatok. Az elméleti összefoglaló azokról a legfontosabb fizikai törvényszerűségekről ad sűrített formában áttekintést, amelyeket az Olvasónak a feladatok megoldásához ismernie kell. Az ellenőrző kérdések segítségével ellenőrizheti az Olvasó tudását. A kérdésekre adott részletes válaszok a könyv végén megtalálhatóak. A kidolgozott példák jellemző problémákat mutatnak be. Céljuk, hogy felkészítsék az Olvasót az anyagrészek végén található feladatok önálló megoldására."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!