TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Szilikátipari laboratóriumi vizsgálatok

Szilikátipari laboratóriumi vizsgálatok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

658 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"Ez a könyv a szilikátipari üzemek, kutató-, oktatási és egyéb intézmények laboratóriumi dolgozói részére készült. Megtalálható benne valamennyi módszer, amelyre a szilikátipari vizsgálatok során sor kerülhet. Az anyagvizsgálat manuális részét végző operátor az eljárások pontos, kipróbált leírását hasznosíthatja és a leírt gyakorlati munkafogások, a számításokat megkönnyítő képletek, táblázatok segítségével javíthatja munkáját; a laboratórium működéséért közvetlenül vagy általánosságban felelős személyek, szervek a munka ésszerű megszervezését, a közölt idő- és pontossági normákat, ellenőrzési módszereket és azok alkalmazását használhatják munkájuk során; a biztonságtechnikával foglalkozó részek elsajátítása pedig minden laboratóriumban elengedhetetlen. A könyvben feldolgozott anyag a teljes szilikátipari területet átfogja: a mész-és cementipari, a durva- és a finomkerámiai, az üveg- és a tűzállóanyag-, a zománcipari, valamint a mindenütt közös, általános laboratóriumi vizsgálatokat a lehetőség szerint arányos terjedelemben tárgyaljuk. A jelenleg szabványos módszereken, eljárásokon kívül igyekszünk a fejlődés útját is megmutatni: közöljük a jelenleg még csak kísérleti stádiumban levő, általánosságban még nem használt, de előbb-utóbb feltehetően bevezetésre kerülő korszerű hazai és külföldi eljárásokat is abban a reményben, hogy könyvünk még hosszú évekig használható, sőt előremutató legyen."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel. A könyv enyhén megázott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!