ANTIK-VARIA / Folyóirat-napilap kategória termékei
Pénteki találkozások. A 7 NAP fennállásának 25. évfordulójára

Pénteki találkozások. A 7 NAP fennállásának 25. évfordulójára

Szerkesztő:

Kiadás:

Újvidék, 1977

Kiadó:

Forum Könyvkiadó

Kategóriák:

Folyóirat-napilap Magyar irodalom Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Huszonöt éve vagyunk. Minden pénteken bekopogtatunk az olvasóhoz. Nem mindig viszünk érdekes hírt és néha időszerűbbek, csinosabbak is lehetnénk, sokszor önmagunkat korholjuk emiatt, de nem maradhatunk el, találkoznunk kell minden pénteken. Ez a sorsunk. Huszonöt éve csináljuk ezt egymást váltogatva, meg-megújuló erővel, új nekilendülésekkel, mert találkoznunk kell. Mert jó találkozni, jó hogy mindig többen vagyunk, hogy mindig több helyre kopogtathatunk. Sokféle találkozás van, de akik tudatosan találkoznak, mindig vonzódnak egymáshoz, akarnak valamit. A tudatos találkozások ismérve a tartalom. Ezt akartuk javítani mindig, erre törekszünk ezután is. Tudjuk, nem mindenki egyformán kíváncsi ránk. Van aki elolvassa merengéseinket, van aki a mosolyt várja tőlünk, mások odamondogatásainkat figyelik és megint mások szelídítenének bennünket, sokan pedig tőlünk akarják megtudni, hogy másoktól mit kaphatnak és ezt a sok kívánságot, igényt, érdeket szolgáltuk eddig és szolgáljuk ezután is, mert nem vagyunk szelektív Újság, nem csak rétegekkel és nem csak korosztályokkal találkozunk, hanem mindenkivel, aki ebben az országban ajtót nyit kopogtatásunkra. Földművesek, nyugdíjasok, értelmiségiek, munkások, szülők, nagyszülők és a legfiatalabbak várnak bennünket minden pénteken. Miattuk vagyunk. Általuk eresztettünk gyökeret, általuk létezünk. Ezért tudjuk elviselni a múlékony okosításokat, a protokollszerű mellőzéseket. A 7 NAP nem volt, és nem is lesz rövidéletű divatos szellemi irányzatok monopóliuma, sem kétes értékű részérdekek keljfeljancsija: a 7 NAP együtt nőtt az Olvasóval, huszonöt esztendőn együtt küzdött az olvasóval a nyugtalan éjszakákon megálmodott emberibb, jobb társadalomért és ennél többet az elkövetkező huszonöt esztendőre sem kívánhat magának." (Grósz György)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!