MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Hullámzó láthatár

, : Hullámzó láthatár

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Repülés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

149 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A repülés - kívülállók szemében - az ember "drámai szerelme". Az elhivatottakat főleg akkor keríti hatalmába ez az érzés, amikor - hacsak időlegesen is valamely ok miatt - kiszakadnak a repülők közösségéből, és a repülés élményének hiánya tovább mélyíti a kiforrott érzelmi kötődésüket. A fényképezés a valóság objektív visszatükröződése - civilizációnk jelentős reprezentánsa. "Megkísérlem a repülés és a fotográfia szintézisének megvalósítását" - írta a szerző 1977-ben egy kiállítási katalógusban, majd három nyáron át fényképezett a repülőtereken, s amennyire lehetősége volt, a levegőben, ahol megörökítette a repülőgépeket, az embereket, az eget, ahová felszállnak és a földet, ahová visszatérnek. Az összekötő szöveget Zsombok Tímár György írta.

leírás:

Ajándékozási bejegyzéssel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!