SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Csoda Franciaországban

: Csoda Franciaországban

Fordító:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Barkóczy

Kategóriák:

Francia irodalom Franciaország története Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

327 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Évszázados, megoldhatatlan titkot oldott meg a római katholikus Egyház, mikor XV. Benedek pápa szentté avatta Jeanne d'Arct, az orleansi Szűzet, akit eretnekségért máglyán égettek meg. Franciaország történelmének legkritikusabb korszakában, mély megaláztatásában, minden józan ítélet szerint reménytelen helyzetben tűnt fel Domény 18 éves pásztorlánya, hogy a hazaszeretet izzó érzéséből, a keresztény hit alázatából táplálkozó lelke csodát tegyen. S valóban csodát tett: megmentette a földretiport francia népet, visszaadta hitét önmagában és Istenben: megteremtette azt a Franciaországot, amely évszázadokon át egyik legbővebb forrása lett az emberi kultúrának, az emberi művészetnek és szabadságnak. Megindító és felemelő példa Jeanna d'Arc élete minden időkre: így kell szeretni a hazát, így kell élni és ha kell meghalni a szebb jövőért, az igazságért, a hazáért.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!