SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Hella Schuster élete

: Hella Schuster élete

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

155 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Minél többet tűnődöm Hella Schuster sorsán, annál megfoghatatlanabbak számomra azok a kardinális pontjai, amelyek szerintem meghatározták. Azt sohase gondoltam, hogy Hella Schuster élete egyszerű eset, hogy úgy beszélhetem el, mint a történetét egy nőnek, aki... (és egy-két vonatkozó mellékmondatba össze is sűríthetem létének aranyporát vagy hamuját)" - szögezi le az első lapon Jobert. Ki hát ez a titokzatos Hella Schuster, aki annyi tagadó mondattal, annyi bizonytalansággal, annyi feltételes móddal és talán-nal rajzol körül az író? Egy kivételesen szép és okos nő, aki kivételes életutat jár be, csak saját gondolatainak visszhangjára figyelve bámulatos akarattal, intelligenciával és munkabírással maga vezérli sorsát, és semmit sem bíz a véletlenre. Zavarba ejtő éleslátással mér föl mindent és mindenkit, könyörtelen józansággal és mégis szenvedéllyel térképezi föl a szellemi és testi örömöket. Az egyszerre magával ragadó és riasztó, hideg és izzó Hellát Jobert szép, képekben gazdag, költői és filozofikus prózával állítja elénk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!