SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Királyok Útja

: Királyok Útja

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

181 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Még két sóvár hét, kétheti várakozás e hajón, tele nyugtalansággal, mint a bódító mérgétől megfosztott ópiumszívó. Újra, ki tudja, hányadszor, elővette Sziám és Kambodzsa régészeti térképét, jobban ismerte már, mint a tulajdon arcát. Elbűvölték a kék karikák, melyekkel a halott városokat jelölte meg, megigézte a hajdani Királyok Útjának szaggatott vonala és fenyegető ígérete..." Miféle bódító mérget remél a vadonban két fehér ember, Perken és Claude Vannec? A kor európai magány- és céltalanságérzete helyébe testére szabott feladatot, tettet keres a két regényhős: Perkent a puszta kaland csábítja, a képtelen vállalkozás, hogy visszaszerezze hatalmát az egyszer már uralt törzsek felett, Claude-ot egy expedíció nem kevésbé képtelen terve, egyszemélyes expedícióé, amely ősi kultúra emlékeit kutassa föl, lelje meg.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!