SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Pantagruel I-II. kötet

, : Pantagruel I-II. kötet

Kiadás:

Szeged, 1989

Kiadó:

JATE Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

458 p., 326 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963385007x

tartalom:

˝...A három kiadatlan könyvet az akkoriban kapható, halványzöld, ronda áttetsző papírra gépeltem. Letartóztatásom előtt véletlenül anyámnál hagytam, úgyhogy megmenekedett az ÁVH karmaiból. Emigrációm előtt, 1956 októberének első napjaiban kölcsönadtam olvasásra valamelyik ismerősömnek. A következő esztendők zűrzavarában elfelejtettem, kinek... Aztán, a nyolcvanas évek elején, ismeretlen olvasóm és jóakaróm, ma meghitt és közeli barátom, Farkas Imre, a Bell főmérnöke jelentkezett New Jersey-ből. Egyik rokona a legrosszabb időben az ötvenes évek végén vagy száz levélben kiküldte néki a Pantagruel harmadik és negyedik könyvét az én kéziratomból... jelezve, hogy litterátus nép fia vagyok. Így a Pantagruel másik fele készen áll, hogy az elejét kövesse.˝ Faludy György

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!