SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Zazie a Metrón

: Zazie a Metrón

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

230 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝- Bácsi - ordítja Zazie -, a Metróra szállunk? - Nem. - Hogyhogy nem? Zazie lestoppol. Gabriel hasonlóképpen. Megáll, hátrafordul, leteszi a kiskoffert, és magyarázni kezd: - Úgy, hogy nem. Ma semmiképpen. Sztrájk van. - Sztrájk? - Igenis, sztrájk. A Metró elaludt a föld alatt, mivel az alkalmazottak beszüntették a munkát. - Ó, az aljas gazemberek - kiált fel Zazie. - Ilyet csinálni velem! - Nemcsak veled csinálják - csillapítja Gabriel. - Bánja a nyavalya! De azért mégis épp velem történik ilyesmi, velem, aki olyan boldog voltam, és úgy örültem, meg minden, hogy kimetrózhatom magam... Olvasóink egy része már ismeri Zazie-t, ezt a koravén, cserfes kislányt - a Raymond Queneau világhírú regényéből készült kitűnő filmet nálunk is bemutatták. Csupa könnyedség, csupa játékosság ez a könyv, és csak a végén döbbenünk rá, hogy szerzője ebben a humánus-könnyed formában az élet egyik alapkérdését: a vágyak beteljesedésének lehetőségeit feszegeti.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!