GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A gyári könyvvitel

: A gyári könyvvitel

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Magyar Könyvviteli Folyóirat

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

103 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Régebben azt tekintették a könyvvitel feladatának, hogy több-kevesebb rendszerességgel följegyezze az üzleti eseményeket. Ma azonban már sokkal tágabb a könyvvitel feladatköre. Mindenekelőtt pontos és minden részletében jól áttekinthető képét kell adnia a vállalat vagyoni állapotának. Azután fel kell tárnia azokat a folyamatokat, amelyek a vagyonban végbemennek. Végül pedig ki kell hámoznia azokat az irányzatokat (tendenciákat), amelyek ezekben a folyamatokban megnyilvánulnak. Tehát állapotleírása, folyamatfeltárás, irányzatkikutatás: ez a mai korszerű könyvvitelnek hármas feladata. Ennek a hármas feladatnak a megoldása azonban csak úgy lehetséges, ha szorosabbá és tudatosabbá tesszük azt a kapcsolatot, amely az üzemet és a könyvelést egymással összeköti.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!