GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A reklám

: A reklám

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

442 p.; 38 tbl.

Méret:

20 x 30 cm

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Jelen könyv a kapitalista és a szocialista reklám problematikáját tárgyalja, egyaránt foglalkozik a reklám gazdasági és vállalatgazdasági jelentőségével, szerepével és hatásaival, valamint a reklám hatását biztosítani hivatott lélektani elméleti vonatkozásokkal, továbbá a reklámhatás kiváltására alkalmas eszközökkel (a reklámhatáskeltés pszichotechnikájával). Bár a könyv arra törekszik, hogy ezeket a kérdéseket lehetőleg kimerítően tárgyalja és példákkal szemléltesse, számos kérdést mégis csupán viszonylag röviden tudott érinteni. Ez szükségszerűség. Az irodalomban egyes részkérdéseknek, mint például a könyvkereskedői reklámnak, a kirakatrendezés technikájának, a kirakatbeli ártáblák megírási módozatainak, a külföldi reklámozásnak stb. terjedelmes köteteket szentelnek, egy átfogó könyv keretében pedig az ilyesféle kérdések számára csupán néhány oldal biztosítható."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

4 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!