GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Az információs rendszerek alapjai

Az információs rendszerek alapjai

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Panem

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Gazdasági Ismeretek

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9635452322

tartalom:

"Ez a könyv irányítási és üzleti szemszögből tárgyalja az információs rendszerek témakörét. Azokra az eljárásokra is koncentrál, amelyekkel az információs rendszerek kiszolgálják az üzleti stratégiát, elmagyarázza az eszközöket és módszereket, amelyek segítik az információs rendszerekre vonatkozó stratégiák összhangját az üzleti stratégiák igényeivel. Kitér az üzleti folyamatok újraszervezésére (BPR), a folyamat- és információelemzésre, a szükségletelemzésre, a folyamatok ki helyezésére és a várható trendekre. Az információs rendszerek menedzsmentje viszonylag új, még nincsenek alapszabályok, receptszerű eljárások. Ésszerű megközelítés tehát- és ezt követi ez a kötet is -, hogy értelmezzük az alapvető menedzselési elveket, megértsük azokat az előnyöket, amelyeket az információs rendszerek nyújtani tudnak, illetve azokat az eszközöket, amelyekkel ez elérhető. Választ kaphatunk többek között a következő kérdésekre: Mi az információs rendszer? Hogyan integráljuk információs rendszerünket üzleti stratégiánkba? Hogyan járhatnak az információs rendszerbe történő befektetéseink üzleti haszonnal? Hogyan menedzseljük az információs rendszer kifejlesztését? Hogyan szervezzük meg információs rendszerünket?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!