GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Banküzemtan. Nyugati pénzintézetek működése - bankügyletek

: Banküzemtan. Nyugati pénzintézetek működése - bankügyletek

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Saldo Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

5028 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9636214166

tartalom:

˝A pénzintézetek tevékenysége, szolgáltatásaik minősége és választéka, a bankok nemzetközi kapcsolatainak formája az elmúlt évtizedekben sokat fejlődött, a nyolcvanas években jelentős szerkezeti változásokon ment keresztül. Újtípusú betét- és hitelfajták, újtípusú értékpapírok jelentek meg. Különösen jelentős a pénzügyi szolgáltatások választékának bővülése olyan új banki szolgáltatásokkal, amelyek eddig ismeretlenek voltak. E téren fontos szerepet tölt be az elektronika térhódítása következtében végbement informatikai átalakulás, amely nemcsak a banki ügyvitelben, hanem kölcsönhatásként az ügyfélforgalom lebonyolításában is gyökeres változásokat hozott. Létrejött az elektronikus adatfeldolgozás információhordozójára támaszkodó ún. elektronikus pénzforgalom, amely tovább bővítette, gyorsította az ügyfélszolgáltatásokat. Alapvetően módosultak a pénzintézeti modellek is. A pénzintézetek univerzális jellege erősödik, egyes hagyományos pénzintézeti formák átalakulnak .... Új értékpapírfajták, új értékpapír-ügyletek jelennek meg. Megváltozott a pénzintézetek közötti verseny közgazdasági tartalma is. A versengés helyett az együttműködés került előtérbe, csökkentve ily módon a versennyel kapcsolatos ráfordításokat...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!