E kivonat ebből az anyagból keletkezett, melyet a következő idítékok alapján gyűjtöttük össze:
- lerombolt élelmiszeripari üzemek gyors újjáépítése
- energiafogyasztás felöli tájékozódás
- tájékozódás a keletkező hulladékok tápérték, mennyisége és értékesítésének javítása felöl
- annak tisztázása, hogy az élelmiszeripari praxis a külföldi fejlődéshez – s egyszersmind a versenyképességhez- viszonyítva elmaradt-e, ha igen milyen mértékben
- különböző élelmiszerek előállításánál szerzett tapasztalatok és eljárástechnikai megoldások továbbfejlesztése
GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Rudolf Heiss: Élelmiszertechnológia I-III. kötet (Lebensmitteltechnologie)
Fordító:
Kiadás:
h. n., 1954
Kiadó:
Kategóriák:
Gazdaság vegyes Tankönyv Mezőgazdaság általában Gépészet Élelmiszeripar
Terjedelem:
624 p.
Kötésmód:
nyl
tartalom:
leírás:
A harmadik kötet nagy része ragasztott ábrákkal van tele.
Egyedi gépelt példány. Szöveg csak a lapok egyik felén van.