GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Modern vállalati pénzügyek. II. kötet

, : Modern vállalati pénzügyek. II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Panem Kft.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

515 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Könyvünk a vállalati pénzügyek elméletét és gyakorlatát írja le. Aligha szorul magyarázatra, hogy miért kell a pénzügyi vezetőknek mesterfokon végezniük gyakorlati munkájukat, de az elmélet szerepéről már nem árt egy-két szót ejteni. A vezetők a gyakorlatban megtanulják, hogyan birkózzanak meg a rutinjellegű feladatokkal. A legjobbak azonban a változásokra is képesek racionálisan reagálni. Persze ehhez többre van szükség, mint az idők során széles körben bevált hüvelykujjszabályok mechanikus alkalmazására. Ehhez meg kell értenünk, miért viselkednek a vállalatok vagy a pénzügyi vezetők így vagy úgy, tehát szükségünk van a vállalati pénzügyek elméletére. Könyvünk bemutatja, hogyan használjuk fel a pénzügyi elméletet gyakorlati problémák megoldására, valamint rávilágít azokra a tényekre és tudományos eredményekre, amelyeket a vállalati pénzügyeket tanulóknak el kell sajátítaniuk...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!