GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Stratégiai vezetés - vállalkozás

: Stratégiai vezetés - vállalkozás

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

343 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632222180

tartalom:

˝A stratégiai tervezés témaköre nem idegen a magyar olvasó számára. A tervezési módszerek folyamatos továbbfejlődése során több könyv is foglalkozott ezzel a legkorszerűbb tervezési közelítéssel. Egyetemeink, vezetőképzőink tantervének részét képezte és képezi, vállalataink több-kevesebb sikerrel kísérleteztek bevezetésével. Általában könnyebb volt eljutni a stratégiai terv kialakításáig, mint a megvalósításáig. Ebben a könyvben továbblépünk a stratégiai tervezéstől a stratégiai vezetésig, és a tervezési elvek és módszerek összefoglalásán túl elsősorban a megvalósítás módszereire helyezzük a hangsúlyt. Éppen ez az, ami a stratégiai tervezést a stratégiai vezetéstől megkülönbözteti: a megvalósítás megannyi vezetési problémájának gyakorlati leküzdése, a megvalósítás feltételeinek megteremtése és folyamatos sikerének biztosítása. A másik lényeges különbség, hogy amíg a korábbi tervezési szakkönyvek a vállalati tervezést - annak bármennyire korszerű formáját is - a népgazdasági tervezési rendszer elemeként vizsgálták, ebben a könyvben a stratégiai tervezés annak valódi értelmében, vezetési módszerként, a vállalkozások sikeres működése feltételeként vizsgáljuk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!