GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Társadalom-lélektan: a marketing kulcsa

: Társadalom-lélektan: a marketing kulcsa

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

227 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A könyv, amelyet most vesz kezébe az olvasó, úttörő szellemű munka: az emberrel és a társadalommal foglalkozó tudományok eredményeinek hasznosítási lehetőségeit vázolja fel az ipar és a kereskedelem jelenkori problémáinak megoldására. Az ún mindenekelőtt a társadalom-lélektannak - mint humán tudománynak - a praktikus, üzleti célú megközelítésmódjában van, amely lehetőséget ad arra, hogy feltáruljanak a társadalom és az egyén kapcsolatában érvényesülő kölcsönhatások, mint a fogyasztói magatartást, értékrendet és motivációt kialakító tényezők. A társadalom fejlődésével ez utóbbiak megismerése egyre nagyobb jelentőségre tesz szert a vállalat működése szempontjából. A fogyasztói piacon - amelyet növekvő mértékben a vevők "uralma" jellemez - a választék bővülése, az új igények jelentkezése és a fokozódó konkurencia folytán egyre nehezebbé válik egy-egy terméket piacképessé tenni, illetve a keresletet a megfelelő szinten tartani. Ez feltételezi az egyén és a fogyasztó tökéletesebb megismerését, ízlésére, szokásaira vonatkozó információk szervezett hasznosítását a vállalat kereskedelmi tevékenységében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!