GAZDASÁG / Gazdaságtörténet kategória termékei
Ő még nem gondol a férjhezmenésre. Hozománybiztosítás orvosi vizsgálat nélkül, Turul-Magyar Országos Biztosító Intézet Rt.

Ő még nem gondol a férjhezmenésre. Hozománybiztosítás orvosi vizsgálat nélkül, Turul-Magyar Országos Biztosító Intézet Rt.

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Gazdaságtörténet Aprónyomtatvány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

1 lap

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ő még nem gondol a férjhezmenésre... de az okos és előrelátó szülők már idejében igyekeznek gondoskodni leánygyermekük jövőjéről, amit annál könnyebben is megtehetnek, mert napi 20 fillér díjfizetés mellett leánygyermekük férjhezmenetele esetére hozományáról gondoskodhatnak. A biztosított tőke a leány esküvője napján, legkorábban azonban 20 éves, legkésőbben, ha nem menne férjhez, 21 éves korában kifizetésre kerül.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!