TÖRTÉNELEM / Genealogia-heraldika kategória termékei
A zepetneki Tötösy család adattára; Records of the Tötösy de Zepetnak Family

: A zepetneki Tötösy család adattára; Records of the Tötösy de Zepetnak Family

Kiadás:

Szeged,

Kiadó:

József Attila Tudományegyetem

Kategóriák:

Genealogia-heraldika Helytörténet Magyar történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

280 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634819141

tartalom:

A szerzőről: Született 1950. november 22., Budapest (Töttössy István Ernö Antal) Politikai menekült (Genfi Konvenció) státuszt nyer 1964-ben Ausztriában, 1972-ben Svájcba költözik, 1975-ben Kanadába, 2000-ben az Egyesült Államokba települ. Kanadai és magyar állampolgár. Ph.D. University of Alberta 1989, B.Ed. University of Ottawa 1984, M.A. Carleton University 1983, B.Ed. University of Western Onario 1980. 1984-2000 a University of Alberta (Edmonton, Kanada) professzora, 2000-2001 a Notheastern University-n tanit, majd 2002- a Universitat Halle-Wittenberg professzora. A CLCWeb: Comparative Literature and Culture (Purdue University Press) http://clcwebjournal.lib.purdue.edu tudomanyos folyoirat es kulonbozo egyetemi kiadoknal konyv sorozatok kiadoja. Házasságot köt 1976-ban Joanne E. Toms-sal (Joanne E. Tötösy de Zepetnek Ph.D., gyermekeik Chantal Patricia Tötösy de Zepetnek szül. Ottawa 1982 és Julia Olga Tötösy de Zepetnek szül. Ottawa 1984.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!