TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Alapozás I. kötet

, : Alapozás I. kötet

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

544 p., 1 mell.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az alapozás jelenleg igen súlyos problémát jelent az építőiparban, ennek megoldásában segít a mű. Ez a kötet az alapozástervezés előkészítő munkálataival foglalkozik. Az első két fejezet az altalajjal kapcsolatos geológiai és talajfizikai alapfogalmakkal ismerteti meg az olvasót, részletesen tárgyalva a rétegeződéseknek, a hidrológiai viszonyoknak, a talaj fizikai és kémiai jellemzőinek megismerésére irányuló kutatások módozatait. A harmadik fejezet a talaj teherbírásával, a negyedik az alapok által kiváltott feszültségek számításával, az ötödik fejezet az ennek hatására bekövetkező alakváltozásokkal, a hatodik egyéb tényezők által előidézett süllyedésekkel foglalkozik. A könyvet ajánljuk tervező, kivitelező mérnököknek, az előmunkálatokkal foglalkozó szakembereknek, és a BME Építőmérnöki Kar hallgatóinak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!