TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Drágakövek és gyöngyök

: Drágakövek és gyöngyök

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Presztízs Kiadó

Kategóriák:

Geológia Műgyűjtés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

TOP Könyvek

Terjedelem:

214 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637968156

tartalom:

˝A szerző, az ásványvilág sajátos részét képező drágakövek birodalmába kalauzolja el az olvasót. A gazdagon dokumentált ismeretterjesztő munka a drágakövekkel foglalkozó tudomány - vagyis a gemmológia - népszerűsítését kívánja elősegíteni. Rövid történeti áttekintés után ismerteti a drágakövek képződését, helyüket az ásványvilágban, rendhagyó fizikai, optikai és esztétikai tulajdonságaikat, a drágakő-típusokat és lelőhelyeiket, a megmunkálási és felhasználási lehetőségeiket az ékszeriparban és más iparágakban. Külön fejezet foglalkozik szintetikus előállításukkal, mivel erre a nagy kereslet miatt, világszerte külön iparágak szakosodtak. Befejezésül a drágakövekhez fűződő hiedelmek, legendák ismertetésével teszi színesebbé ezt az egyébként is érdekes, olvasmányos könyvet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!