TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Geológia mérnökhallgatók számára

, : Geológia mérnökhallgatók számára

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

399 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A geológia feladata a Földdel kapcsolatos ismeretek bemutatása, így tartalma adott, egyértelmű. E tárgyból a mérnökök számára azok a fejezetek kerültek részletesebb kidolgozásra, amelyek a mérnöki munkálatokkal szorosabb kapcsolatban vannak. Az anyagi felépítés mellett a természeti erők hatását, a kialakulás folyamatait, az emberi beavatkozás eredményét, illetve káros folyamatok megelőzését, megfékezését tárgyaljuk részletesebben. [...] Legrészletesebben a kőzetekkel foglalkozó fejezetet dolgoztuk ki. Mivel minden mérnöki létesítmény kőzetekre vagy kőzetekbe kerül, minden geológiai folyamat hatása kőzeteken mérhető le, és emellett az építőanyagok tekintélyes része is természetes kőzet, ezért a kőzetek keletkezési és változási folyamatait, műszaki tulajdonságaikat bővebben tárgyaltuk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!